Гришо срещу Робредо или квалификант на старта в Маракеш

8 Апр., 2017
342 преглеждания

 

Гришо срещу Робредо или квалификант на старта в Маракеш

Гришо срещу Робредо или квалификант на старта в Маракеш

Гришо срещу Робредо или квалификант на старта в Маракеш

Гришо срещу Робредо или квалификант на старта в Маракеш Свързани турнири
Grand Prix Hassan IIСвързани играчи Григор ДимитровТагове
григор димитров гришо маракеш гришо жребий 08-04-2017 18:35 | Николай Драганов Драганов Григор Димитров ще стартира участието си на турнира от сериите ATP 250 в Маракеш с двубой срещу Томи Робредо или квалификант, определи изтегленият днес жребий. Гришо е поставен под №1 в схемата на турнира в Мароко и почива във втори кръг, а във втори очаква победителя от двубоя между испанеца или играч, който ще дойде от квалификациите. При евентуална победа на българина, на четвъртфиналите той може се срещне с друг испанец – Николас Алмагро, който в първи кръг играе срещу Раду Албот или един измежду Карлос Берлок и №6 в схемата Беноа Пер. Най-високо поставен в тази част на схемата и съответно потенциален съперник на Гришо на полуфинал е Филип Колшрайбер, който също почива в първи кръг, а във втори ще срещне Малек Джазири или Жереми Шарди.

В тази част на схемата е и Марсел Гранойерс, който е потенциален съперник на Колшрайбер на четвъртфинал. Поставен №2 в Маракеш и водач на долната част на схемата отново е испане. Алберт Рамос-Винолас, който във втори кръг очаква Мартин Клижан или квалификант. Тук са още играчи като Миша Зверев, Паоло Лоренци, Диего Шварцвам, Федерико Делбонис и други.

Турнирът Grand Prix Hassan II в Маракеш (Мароко) стартира в понеделник, а Гришо се включи в него до голяма степен изненадващо, като получи уайлдкард от организаторите на турнира. Това ще бъде първа надпревара за него на клей през 2017 година. Българинът стартира сезона по невероятен начин и спечели два трофея, но отпадна рано на „Мастърс“ турнирите в Индиън Уелс и Маями съответно от Джак Сок и Гуйдо Пея. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис – Световна групаКатегория: ДругМясто на провеждане: – Настилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис, III групаКатегория: ДругМясто на провеждане: Санта Марина, СозополНастилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore

Menu Title