Бадминтонистите с втора победа на европейското

8 Апр., 2017
356 преглеждания

 

Бадминтонистите с втора победа на европейското

Бадминтонистите с втора победа на европейското

Бадминтонистите с втора победа на европейското

Бадминтонистите с втора победа на европейското Тагове

бадминтон европейско даниел николов панев делчева 08-04-2017 20:32 | Любомир Тодоров Националният отбор на България по бадминтон за юноши и девойки до 19 години записа втора победа в група №6 на европейското първенство в Мюлуз, Франция.Съставът ни беше категоричен срещу Шотландия и спечели с 4-1. Съперникът поведе с успех на смесени двойки. Но след това съставът на Станимир и Пейо Бойчинови взе четири поредни победи.

Те бяха дело на единично на Михаела Нейчена и Димитър Янакиев и на двойките Мария Делчева/Христомира Поповска и Даниел Николов/Иван Панев. В първия ден вчера българите победиха с 4-1 Португалия и отстъпиха на водача в групата Испания с 2-3. В неделя националите играят срещу Холандия и при победа ще се класират със сигурност за осминафиналите на шампионата. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис – Световна групаКатегория: ДругМясто на провеждане: – Настилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис, III групаКатегория: ДругМясто на провеждане: Санта Марина, СозополНастилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore

Menu Title