Тодор Енев пред Tennis24.bg: Светът не свършва с Купа Дейвис

8 Апр., 2017
244 преглеждания

 

Тодор Енев пред Tennis24.bg: Светът не свършва с Купа Дейвис

Тодор Енев пред Tennis24.bg: Светът не свършва с Купа Дейвис

Тодор Енев пред Tennis24.bg: Светът не свършва с Купа Дейвис

Тодор Енев пред Tennis24.bg: Светът не свършва с Купа Дейвис Свързани новини

Кузманов показа лъвско сърце и поведе България (снимки) Легенда на българския футбол честити първи победата на Кузманов Мико пред Tennis24.bg: Господ беше с мен и България (снимки) Мачът на двойки ще определи крайния победител България остана в III група на Купа Дейвис Свързани турнири Купа Дейвис, III групаСвързани играчи Тодор ЕневТагове
Тодор Енев Купа Дейвис 08-04-2017 21:53 Станко Димов, пратеник на Tennis24.bg в Санта МаринаКапитанът на България Тодор Енев не скри тъгата си след загубата от Ирландия с 1:2 победи, която остави нашият тим в III група на зона „Европа” в Купа „Дейвис” и догодина.

След срещата на двойки, която беше решаваща за изхода на двубоя, Енев сподели, че няколко точки са предрешили победителя. „Момчетата дадоха всичко от себе си, но те (Ирландия) бяха по-класният отбор. Всички мачове бяха оспорвани, няколко точки направиха разликата. Важното е, че всички бяхме един отбор, който има бъдеще.

Вярвам в момчетата.Тежко е, трудно е да се говори в такъв момент, но това е тенисът. Другата седмицата момчетата отиват и играят по състезания. Не свършва светът с Купа „Дейвис”.

Съдийските решения не повлияха по никакъв начин на крайния резултат. На корта е малко по-различно. Но имаше отсъждания и за нас, и срещу нас, съдийството беше ок”, коментира Енев. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис – Световна групаКатегория: ДругМясто на провеждане: – Настилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис, III групаКатегория: ДругМясто на провеждане: Санта Марина, СозополНастилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore

Menu Title