Монфис пропуска Монте Карло

9 Апр., 2017
277 преглеждания

 

Монфис пропуска Монте Карло

Монфис пропуска Монте Карло

Монфис пропуска Монте Карло

Монфис пропуска Монте Карло Свързани турнири
Monte-Carlo Rolex MastersСвързани играчи Гаел МонфисТагове
монфис монте карло 09-04-2017 10:05 | Николай Драганов Драганов Световният №11 Гаел Монфис по всяка вероятност ще пропусне „Мастърс“ турнира в Монте Карло. Заради проблеми с краката французинът не е играл от загубата си в трети кръг в Индиън Уелс от Доминик Тийм. През миналата година 30-годишният Монфис записа най-доброто си представяне в Монте Карло, достигайки до финал, загубен от Рафаел Надал. Французинът не прави най-добрия сезон от началото на 2017 година, като най-добрите му резултати бяха четвъртфиналите в Марсилия и Дубай.

Все още не е ясно кога Гаел Монфис ще успее да се завърне на корта, а място в основната схема благодарение на проблемите на французина ще намери Николас Алмагро. Загубата на точки от страна на Монфис е добра новина и за Григор Димитров, който се намира на точно зад него в световната ранглиста. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис – Световна групаКатегория: ДругМясто на провеждане: – Настилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис, III групаКатегория: ДругМясто на провеждане: Санта Марина, СозополНастилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore

Menu Title