Белгия пречупи Италия по пътя към полуфиналите

9 Апр., 2017
348 преглеждания

 

Белгия пречупи Италия по пътя към полуфиналите

Белгия пречупи Италия по пътя към полуфиналите

Белгия пречупи Италия по пътя към полуфиналите

Белгия пречупи Италия по пътя към полуфиналите Свързани новини

Франция и Сърбия на полуфинал на Купа Дейвис (видео) Ник Кириос класира Австралия Джокович обеща да играе за Сърбия срещу Франция през септември Свързани турнири Купа Дейвис – Световна групаТагове
Белгия Купа Дейвис 09-04-2017 18:30 | Станко Димов Белгия се класира за полуфинал в Световната група за Купа „Дейвис”, неофициално световно отборно първенство по тенис. Това стана факт, след като Давид Гофен победи с 3:0 сета Паоло Лоренци, в отделните части 6:3, 6:3, 6:2. Така Белгия спечели дуела с 3:1 победи.Двубоят се игра в Шарлероа, а Гофен постигна 13-а победа в последните си 14 срещи на единично за Белгия, като класира родината си за полуфинал в турнира за втори път в последните три години.

„Изключително щастлив съм. Знаех, че Давид притежава класата, за да ни помогне да победим. Той се справи като истински професионалист, успя да укроти нервите си”, коментира капитанът на белгийците, които в спор за място на финал ще срещнат Австралия.„Мисля, че разполагаме с много добър отбор.

Същото важи и за Австралия. Имаме предимство пред тях, защото ще бъдем домакини на полуфиналите. Открива ни се отличен шанс да ги победим. Ще дадем всичко от себе си, за да играем на финал отново”.

Полуфиналите за Купа „Дейвис” ще се изиграят в периода 15-17 септември, непосредствено след Откритото първенство по тенис на САЩ. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис – Световна групаКатегория: ДругМясто на провеждане: – Настилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис, III групаКатегория: ДругМясто на провеждане: Санта Марина, СозополНастилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore

Menu Title