Гришо се разходи с камила в Маракеш

10 Апр., 2017
360 преглеждания

 

Гришо се разходи с камила в Маракеш

Гришо се разходи с камила в Маракеш

Гришо се разходи с камила в Маракеш

Гришо се разходи с камила в Маракеш Свързани турнири
Grand Prix Hassan IIСвързани играчи Григор ДимитровТагове
григор димитров гришо маракеш 10-04-2017 09:15 | Николай Драганов Драганов Водачът на схемата Григор Димитров и колегите му Борна Чорич, Диего Шварцман и Серхи Стаховски са в Маракеш за започващия днес турнир от сериите ATP 250. В неделя четиримата използваха свободното време, за да се насладят на едно от екзотичните преживявания, които предоставя Мароко – разходка с камила. Гришо прие късен уайлдкард за надпреварата, а пред местни медии е признал, че посещава Мароко за първи път и е бил изкушен от възможността да поязди камила. „Страхотно е да откриеш ново място, прекарах си чудесно“, коментира Димитров.

Младият Борна Чорич за разлика от Григор вече е бил в Маракеш – през миналата година той игра финал в турнира, загубен от Федерико Делбонис. Хърватинът обаче също е бил развълнуван от преживяването. „Това беше нещо ново за мен, наистина му се насладих“, заяви той след кратката разходка с камила. Намиращият се на рекордната за себе си 41-ва позиция в ранглистата Диего Шварцман също не спря да се усмихва и снима върху своето животно.

Четвъртият „ездач“ Серхи Стаховски пък е потенциален съперник на Гришо във втори кръг – той дойде от квалификациите, а в първи кръг днес ще се изправи срещу Томи Робредо. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис – Световна групаКатегория: ДругМясто на провеждане: – Настилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис, III групаКатегория: ДругМясто на провеждане: Санта Марина, СозополНастилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore

Menu Title