Пиронкова изкачи една позиция – ранглисти

10 Апр., 2017
382 преглеждания

 

Пиронкова изкачи една позиция - ранглисти

Пиронкова изкачи една позиция - ранглисти

Пиронкова изкачи една позиция – ранглисти

Пиронкова изкачи една позиция – ранглисти Свързани играчи

Григор Димитров Цветана Пиронкова Тагове
пиронкова костова томова григор димитров лазов кузманов ранглисти 10-04-2017 10:01 | Любомир Тодоров Въпреки че не участва в турнир миналата седмица, Цветана Пиронкова се изкачи с едно място в публикуваната днес световна ранглиста и е вече №70. Елица Костова се върна като втора ракета на България. Тя прогресира с 3 места до 146-ото и изпревари Изабелла Шиникова, която се смъкна до №148. Тази вечер Костова започва участието си в Богота с мач срещу Грейс Мин.

Двубоят е от 18:30 часа наше време. Виктория Томова остъпи с място и е 151-а от днес. Но шампионката от Истанбул ще добави към актива си 50-те точки от титлата следващия понеделник и за първи път ще стане втора ракета на страната. На върха на класацията няма размествания.

Води Ангелик Кербер, следвана от Серина Уилямс и Каролина Плишкова. При мъжете заради Купа „Дейвис“ нямаше турнири от календара на АТР. Григор Димитров съответно запази 12-ата си позиция. В сряда или четвъртък той ще изиграе първия си двубой на клей в Маракеш, Мароко.

Националите ни, които бяха много близо до завръщане във втора група на Евро-афрликанската група в „Санта Марина“, са почти без промяна. Александър Лазов е №355, Димитър Кузманов е №508, Александър Лазаров е №589, а Тихомир Грозданов е №1279. В челото на ранглистата лидер продължава да е Анди Мъри, следван от Новак Джокович, Стан Вавринка и Роджър Федерер. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис – Световна групаКатегория: ДругМясто на провеждане: – Настилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Купа Дейвис, III групаКатегория: ДругМясто на провеждане: Санта Марина, СозополНастилка: ТвърдаНаграден фонд: – Official Website | Livescore

Menu Title