Турнирът в Мемфис се мести в Лонг Айлънд

11 Апр., 2017
192 преглеждания

 

Турнирът в Мемфис се мести в Лонг Айлънд

Турнирът в Мемфис се мести в Лонг Айлънд

Турнирът в Мемфис се мести в Лонг Айлънд

Турнирът в Мемфис се мести в Лонг Айлънд Свързани турнири
Memphis OpenТагове
мемфис мемфис оупън ню йорк лонг айлънд 11-04-2017 09:49 | Николай Драганов Драганов Надпреварата от сериите ATP 250 в Мемфис ще се премести в Лонг Айлънд от 2018 година след 41 години в Тенеси. Memphis Open е един от най-дълголетните турнири в САЩ и беше единственият за страната, който се провежда в зала. Фирмата организатор на турнира GF Sports обяви, че от сезон 2018 година надпреварата ще се провежда в „Насау Колизеум“ в Ню Йорк. Турнирът в Мемфис беше закупен от GF Sports през 2015 година.

Той датира от 1976 година, а сред шампионите са играчи като Бьорн Борг, Джими Конърс, Андре Агаси, Иван Лендл, Пийт Сампрас и Кей Нишикори. Прен февруари 2017 година надпреварата беше спечелена от Райън Харисън, който се наложи над Николос Басилашвили на финала. От догодина турнирът ще се провежда между 10 и 18 февруари, а според Гари Фурман, член на борда на директорите на GF Sports, преместването в Ню Йорк ще се отрази изключително позитивно за развитието на състезанието. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Claro Open ColsanitasКатегория: ДругМясто на провеждане: Богота, КолумбияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Ladies Open BielКатегория: ДругМясто на провеждане: Бийл, ШвейцарияНастилка: ТвърдаНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix Hassan IIКатегория: ДругМясто на провеждане: Маракеш, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: US Men′s Clay Court ChampionshipКатегория: ДругМясто на провеждане: Хюстън, САЩНастилка: КлейНаграден фонд: $600,345Official Website | Livescore

Menu Title