Федерер искал да играе с Бил Гейтс от години

12 Апр., 2017
367 преглеждания

 

Федерер искал да играе с Бил Гейтс от години

Федерер искал да играе с Бил Гейтс от години

Федерер искал да играе с Бил Гейтс от години

Федерер искал да играе с Бил Гейтс от години Свързани новини
Федерер победи Мъри благотворително в Цюрих (видео)Свързани играчи Роджър ФедерерТагове
Роджър Федерер Бил Гейтс 12-04-2017 15:26 | Станко Димов Само дни, след като победи Анди Мъри в благотворителния двубой „Мач за Африка 3”, Роджър Федерер вече мисли за четвъртото издание на проявата, което ще се проведе на 29-и април в Сиатъл, щата Вашингтон, САЩ. Маестрото ще премери сили с Джон Иснър, а като част от шоуто ще бъде и основателят на „Майкрософт” Бил Гейтс, който ще си партнира с рекордьора по титли от Големия шлем. „Попитах го (Бил Гейтс) преди няколко години. Сега останах приятно изненадан от неговия положителен отговор.

Той много обича тениса”, коментира Федерер.Идеята за двубоя в Сиатъл се е породила в главата на Федерер по време на турнира в Дубай, където той допусна единствената си загуба през сезона до момента, отстъпвайки пред Евгени Донской. „В Дубай осъзнах, че имам нужда от почивка. След Индиън Уелс и Маями ми стана ясно, че ще бъде прекалено, ако взема участие и в сезона на клей.

Точно поради тази причина реших да пропусна първата част от сезона на червено”, каза още швейцарецът. Освен демонстративни двубои, които имат за цел събиране на средства за деца в Африка, Федерер ще запълва свободното си време и със светски прояви. На 1-и май бившият водач в ранглистата ще бъде гост на Гала вечеря с Ана Уинтур, главен редактор на сп. Vogue.

Събитието ще се състои в Ню Йорк, където Федерер и семейството му ще отседнат за няколко дни. След това швейцарецът ще се прибере в родината си и ще тренира на твърди кортове. В средата на май се очаква Федерер да започне тренировки на клей и ако всичко е нормално да вземе участие на „Ролан Гарос”. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Claro Open ColsanitasКатегория: ДругМясто на провеждане: Богота, КолумбияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Ladies Open BielКатегория: ДругМясто на провеждане: Бийл, ШвейцарияНастилка: ТвърдаНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix Hassan IIКатегория: ДругМясто на провеждане: Маракеш, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: US Men′s Clay Court ChampionshipКатегория: ДругМясто на провеждане: Хюстън, САЩНастилка: КлейНаграден фонд: $600,345Official Website | Livescore

Menu Title