Чорич на втори финал в Мароко

15 Апр., 2017
313 преглеждания

 

Чорич на втори финал в Мароко

Чорич на втори финал в Мароко

Чорич на втори финал в Мароко

Чорич на втори финал в Мароко Свързани турнири
Grand Prix Hassan IIТагове
чорич колшрайбер маракеш 15-04-2017 21:18 | Любомир Тодоров Хърватинът Борна Чорич за втора поредна година се класира на финала на турнира на клей в мароканския град Маракеш от категория АТР250. В опита си да спечели първа титла 20-годишният тенисист от Загреб ще трябва да преодолее и третия поставен Филип Колшрайбер. Чорич се наложи над чешкия левичар Иржи Весели с 6:4, 6:4 в повторение на полуфинала в Мароко миналата година. Двубоят продължи час и 22 минути.

Хърватинът, който е 79-и в ранглистата направи по един пробив във всеки сет и не допусна нито един. Германецът Колшрайбер беше още по-категоричен и отстрани №6 в схемата Беноа Пер от Франция с 6:2, 6:2 след час игра. Филип стигна до общо 14 точки за пробив и реализира 4 от тях. Той ще се бори за осми трофей в кариерата си.

Колшрайбер не е загубил и сет срещу Чорич в досегашните им две срещи. За последно те играха миналия сезон на клей в Монте Карло, когато 33-годишният сега немец се наложи с 6:4, 6:4. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Claro Open ColsanitasКатегория: ДругМясто на провеждане: Богота, КолумбияНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Ladies Open BielКатегория: ДругМясто на провеждане: Бийл, ШвейцарияНастилка: ТвърдаНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix Hassan IIКатегория: ДругМясто на провеждане: Маракеш, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: US Men′s Clay Court ChampionshipКатегория: ДругМясто на провеждане: Хюстън, САЩНастилка: КлейНаграден фонд: $600,345Official Website | Livescore

Menu Title