Джокович разкри защо играе по-малко

16 Апр., 2017
325 преглеждания

 

Джокович разкри защо играе по-малко

Джокович разкри защо играе по-малко

Джокович разкри защо играе по-малко

Джокович разкри защо играе по-малко Свързани новини
Федерер настигна Джокович, но Рафа е №1Свързани играчи Новак ДжоковичТагове
Новак Джокович Борис Бекер 16-04-2017 13:59 | Станко Димов Световният №2 Новак Джокович даде интервю за сръбското издание „Новости”, в което говори за взаимоотношенията си с Борис Бекер. Както е известно, в края на миналата година двамата се разделиха след 3-годишна съвместна работа, в която Ноле почти непрестанно беше №1 в света. „Нашите взаимоотношения са отлични, Бекер направи много за мен, с него успях да спечеля много титли, в това число няколко от Големия шлем. Благодарен съм му за това.

Но моята кариера е различна в сравнение с миналата година. Реших да редуцирам програмата си, за да мога да остана здрав и да удължа кариерата си”, коментира Джокович. Попитан дали има нужда от някой нов човек в екипа си, Ноле каза следното: „Вемич и Вайда се редуват на турнирите. Мариян ще бъде с мен в сезона на клей и в турнирите от Големия шлем, докато Душан ще бъде в по-голямата част от сезона на твърди кортове.

Разбира се плановете могат да се променят по всяко едно време”. През май Джокович ще навърши 30 години. Той е скри желанието си да вземе участие на още едни Олимпийски игри – в Токио през 2020. „Не е невъзможно да ме видите в Токио.

Моята основна цел е да удължа кариерата си, а Токио влиза в плановете ми. Най-важното нещо е да има баланс: трябва да слушаш тялото си и да тренираш добре”. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Ladies Open BielКатегория: ДругМясто на провеждане: Бийл, ШвейцарияНастилка: ТвърдаНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Grand Prix Hassan IIКатегория: ДругМясто на провеждане: Маракеш, МарокоНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: US Men′s Clay Court ChampionshipКатегория: ДругМясто на провеждане: Хюстън, САЩНастилка: КлейНаграден фонд: $600,345Official Website | Livescore

Menu Title