Рафа готов да атакува десета титла в Монте Карло

17 Апр., 2017
306 преглеждания

 

Рафа готов да атакува десета титла в Монте Карло

Рафа готов да атакува десета титла в Монте Карло

Рафа готов да атакува десета титла в Монте Карло

Рафа готов да атакува десета титла в Монте Карло Свързани новини

Надал щастлив, че отново е в Монте Карло (снимка) Федерер настигна Джокович, но Рафа е №1 Свързани турнири Monte-Carlo Rolex MastersСвързани играчи Рафаел НадалТагове
Рафаел Надал Монте Карло 17-04-2017 15:26 | Tennis24.bg Рафаел Надал заяви, че тренировките за всеки сезон на червени кортове са много тежки, но е готов да атакува рекордна десета титла от „Мастърс 1000“ турнира в Монте Карло, който започна в неделя.30-годишният испанец има девет трофея от престижната надпревара, последният от които спечели през миналата година след успех на финала над Гаел Монфис.“Монте Карло е уникален турнир за мен, исторически.

Развълнуван съм, че отново ще участвам. Тук съм, за да настроя играта си на клей и да бъда готов. Сезонът започна добре за мен. Щастлив към от начина, по който играя“, коментира испанецът.

Рафа загуби два големи финала на твърди кортове през кампанията досега от Роджър Федерер – на Откритото първенство на Австралия и на „Мастърс 1000″ в Маями, но е решен да вземе своя реванш на любимата си червена настилка.“Нуждаех се от часове на корта, за да си припомня нещата – как да печеля точки, как да се защитавам. Имал съм много успехи на клей, но нещата не са толкова лесни, особено след като не съм играл на червено почти година“, каза Надал.“Мисля, че се справям добре, но можа и още повече.

Доволен съм, когато играя тенис без болки и контузии. Чувствам се боеспособен. Това ме прави щастлив и ме мотивира за нови победи“, допълни той.Конкуренцията в Монте Карло ще бъде страхотна със завръщането след контузии на първите двама в световната ранглиста Анди Мъри и Новак Джокович, който също така е победител в Княжеството през 2013 и 2015 година.

Стартиралият страхотно годината Федерер пък заяви, че ще пропусне сезона на червено, като ще участва (не е сигурно) само на Откритото първенство на Франция през юни. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title