Любителският турнир в Санта Марина с нови дати

21 Апр., 2017
328 преглеждания

 

Любителският турнир в Санта Марина с нови дати

Любителският турнир в Санта Марина с нови дати

Любителският турнир в Санта Марина с нови дати

Любителският турнир в Санта Марина с нови дати Тагове

FPI Green Cup Санта Марина Созопол любители тенис 21-04-2017 13:32 | Tennis24.bg Студеното дъждовно време и прогнозата за лоши метереологични условия наложиха промяна в датите на FPI Green Cup, който ще се проведе с нов старт от 19 до 21 Май 2017 в Тенис център “Санта Марина” в Созопол. Най-големият по рода си турнир FPI Green Cup за мъже любители за наградите на FPI Hotels & Resorts ще се играе в общо три потока – индивидуално мъже (18-45 и 45+) и двойки мъже на твърдите GreenSet кортове във ваканционно селище Санта Марина. Предвиден е и утешителен турнир за загубилите първата си среща от двете възрастови групи в индивидуалната програма.

Организаторите от FPI Hotels and Resorts са подготвили един изключително приятен дълъг тенис уикенд с много атрактивни награди, като най-голямата е за двамата победители от индивидуално мъже (18-45 и 45+), които ще си тръгнат с осигурено пътуване до Лондон и посещение на Уимбълдън от 2 до 16 Юли 2017 г. Пълният награден фонд включва:Награди индивидуално мъже:• Двамата победители от индивидуално мъже (18-45 и 45+) печелят посещение (самолетни билети, 3 нощувки и билети за два дни) на WIMBLEDON 2-16 юли 2017 г.• Финалистите от индивидуално мъже (18-45 и 45+) печелят ТАБЛЕТ Samsung Galaxy Tab A 10.1 4G.

• Полуфиналистите от индивидуално мъже (18-45 и 45+) печелят СМАРТФОН Samsung J5 2016.• Утешителен турнир – победителят печели СМАРТФОН Samsung J5 2016 Black, а финалиста – Уикенд в хотел „Св.Иван Рилски“ в Банско.• Купи за всички победители.

• Награден фонд се разпределя при участие на 16 и повече тенисисти във всеки отделен формат (18-45 и 45+).Награди двойки мъже:• Всеки от двойката победител печели ТАБЛЕТ Samsung Galaxy Tab A 10.1 4G.• Всеки от двойката финалист печели 5-дневна ваканция в хотел „Св.

Иван Рилски“ в Банско.• Полуфиналистите при двойките печелят Уикенд в хотел „Св.Иван Рилски“ в Банско.• Купи за победителите.

• Награден фонд се разпределя при участие на 16 и повече двойки.Само тенисисти, които играят в турнира и имат документ за платени две нощувки във ваканционно селище Санта Марина по време на турнира ще вземат участие в разпределението на наградния му фонд.Турнирът носи точки за ранглистата на Национална тенис лига и е част от нейния календар.Регистрация на участниците Желаещите да се запишат могат да го направят до 12:00 часа на 16.

05.2017 г. или до попълване на обявените места през сайта на Националната тенис лига тук.Плащане* за нощувките и престоя във ваканционно селище Санта Марина или сумата за такса участие може да направите тук.

• Престой във в.с. Санта Марина: Цената включва настаняване на база полупансион в размер на 65 лева на човек за нощувка, при минимум двама настанени в студио и платени не по-малко от две нощувки, по време на турнира. Заплатеното настаняване осигурява безплатно участие и в двата формата (индивидуално и двойки) на турнира, а също така и право на участие в разпределението на наградния му фонд.

• Такса за участие** в размер на 30 лв. на човек за един формат (индивидуално или двойки).Подробната Наредба за турнира може да изтеглите тук.Резервации във в.

с. Санта Марина: reservations@santamarina.bgТелефон: +359 2 810 7700 FPI Green Cup обещава уикенд пълен със забавни моменти, мечтани награди и много тенис от висока класа. Побързайте да се регистрирате и заповядайте в Тенис център “Санта Марина”!

*Важно е в полето „ОСНОВАНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕТО“ да се попълни думата „ТЕНИС“ и да се заплати сумата за настаняване или сумата за такса участие, според направената регистрация (индивидуално и/или двойки) . За да извършите плащането непременно кликнете върху полето „Не съм робот“. Заявката е валидна след заплащане на настаняване или такса участие. **Такса участие заплащат само тези тенисисти, които участват в турнира без настаняване във в.

с. Санта Марина. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title