Рамос-Виньолас взе още един скалп на играч от Топ 10

21 Апр., 2017
334 преглеждания

 

Рамос-Виньолас взе още един скалп на играч от Топ 10

Рамос-Виньолас взе още един скалп на играч от Топ 10

Рамос-Виньолас взе още един скалп на играч от Топ 10

Рамос-Виньолас взе още един скалп на играч от Топ 10 Свързани новини

Испанец спря №1 в света Мъри в луд мач Ден за четвъртфинали в Монте Карло – програма Свързани турнири Monte-Carlo Rolex MastersСвързани играчи
Марин Чилич Алберт Рамос Тагове
Алберт Рамос-Виньолас Марин Чилич Монте Карло 21-04-2017 15:10 | Станко Димов Алберт Рамос-Виньолас продължава с впечатляващото си представяне в Монте Карло и за първи път в своята кариера се класира за полуфинал в турнир от „Мастърс 1000” сериите.Това стана факт, след като левичарят от Испания надви 3 сета петия в схемата Марин Чилич, в отделните части 6:2, 6:7 (5), 6:2 след 3 часа и половина игра. Рамос-Виньолас можеше да приключи срещата и в две части. Той имаше аванс от сет и пробив, а в тайбрека на втората част водеше с 5:3 точки, преди да загуби с 5:7.

Във финалния сет пък испанецът изоставаше с 0:2 гейма, но приключи двубоя с впечатляваща серия от 6 последователни гейма и първи стигна до полуфиналите в Княжеството. Заемащият 24-а позиция в ранглистата испанец затвърди страхотната форма, в която се намира. Вчера той отстрани също след 3 сета водача в ранглистата Анди Мъри. Съперникът на Рамос-Виньолас на полуфиналите ще бъде победителят от двубоя между Пабло Куевас и Люка Пуй.

29-годишният испанец постигна 5-а победа над играч от Топ 10 в кариерата си (5-26), а от началото на сезона вече има 18 успеха и 11 поражения. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title