Шиникова започва срещу швейцарка в Щутгарт

21 Апр., 2017
382 преглеждания

 

Шиникова започва срещу швейцарка в Щутгарт

Шиникова започва срещу швейцарка в Щутгарт

Шиникова започва срещу швейцарка в Щутгарт

Шиникова започва срещу швейцарка в Щутгарт Свързани турнири
Porsche Grand PrixСвързани играчи Изабелла ШиниковаТагове
шиникова щутгарт садикович 21-04-2017 18:41 | Любомир Тодоров Националката за „Фед къп“ Изабелла Шиникова започва утре участието си в квалификациите в турнира на клей в зала в Щутгарт, който е от категория „Премиер“. Българката ще играе в първия кръг на пресявките срещу Амра Садикович от Швейцария. В момента 27-годишната родена в град Прилеп тенисистка е №214 в световната ранглиста, където Шиникова е на 152-ото място. Двете са се срещали на състезание от календара на ITF през 2015-а.

В Мамая, Румъния, Садикович печели в два сета. Мачът утре е пети в програмата на корт №2, която започва в 11:00 часа наше време. За участието си в квалификациите 25-годишната софиянка взема една точка за класацията на WTA. При победа те стават 13.

Ако успее в събота, Изабелла ще очаква във втори кръг спечелилата в мача между Аника Бек от Германия и чехкинята Луцие Храдецка. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title