Програма за събота – време за полуфинали

22 Апр., 2017
276 преглеждания

 

Програма за събота - време за полуфинали

Програма за събота - време за полуфинали

Програма за събота – време за полуфинали

Програма за събота – време за полуфинали Свързани турнири
Monte-Carlo Rolex MastersТагове
монте карло програма 22-04-2017 10:11 | Николай Драганов Драганов Полуфиналните сблъсъци от „Мастърс“ турнира в Монте Карло предстои да се изиграят днес. В първият полуфинал на сингъл при мъжете ще излязат Алберт Рамос-Винолас и Лука Пуй, които на четвъртфиналите отстраниха съответно Марин Чилич и Пабло Куевас. Двамата са се срещали веднъж в професионалния тур – през 2015 година на твърдите кортове в Оукланд, а победата е за Пуй. През 2014 те имат и един двубой в турнир от по-ниска категория, на червени кортове в Мароко, когато победител е испанецът.

За Пуй това ще бъде втори полуфинал на „Мастърс“ турнир след като през миналата година той достигна до тази фаза и в Рим, където отстъпи на Анди Мъри. Алберт-Рамос пък вече подобри най-доброто си представяне, като за първи път достигна до финалната четворка. В другия полуфинал Рафаел Надал и Давид Гофен ще се изправят за първи път един срещу друг в официален двубой. Надал е рекордьор по титли в Монте Карло със своите 9 отличия, докато Гофен никога досега не е играл финал „Мастърс“ надпревара.

Белгиецът още два пъти е играл на полуфинали, а това се случи през миналата година в Индиън Уелс и Маями. Програма за събота: Централен корт, начало 12:30 часа:Ф. Лопес/М. Лопес – Маю/Ербер не преди 14:30 часа: Алберт Рамос – Лука Пуй не преди 16:30 часа: Рафаел Надал – Давид Гофен Бопана/Куевас – Арнеодо/Ниш _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title