Шарапова вече тренира в Щутгарт

22 Апр., 2017
301 преглеждания

 

Шарапова вече тренира в Щутгарт

Шарапова вече тренира в Щутгарт

Шарапова вече тренира в Щутгарт

Шарапова вече тренира в Щутгарт Свързани турнири
Porsche Grand PrixСвързани играчи Мария ШараповаТагове
шарапова мария шарапова маша щутгарт 22-04-2017 14:23 | Николай Драганов Драганов Мария Шарапова прекара 15 месеца извън корта заради наказание, а през следващата седмица рускинята ще осъществи дългоочакваното си завръщане. Това ще се случи на един от любимите й турнири – в Щутгарт, където Шарапова вече се намира. Маша публикува снимка от една от своите тренировки на червените кортове в германския град и обясни, че няма търпение да стане време за първия и официален двубой от 26 януари 2016 година. „Не мога да бъда по-щастлива, че ще изиграя първия си мач отново в тура на един от любимите ми турнири.

Нямам търпение да видя всичките си фенове и да правя отново онова, което толкова много обичам“, заяви Шарапова. „Завръщането на Мария в „Порше Арена“ е невероятен подарък за нашите зрители и със сигурност ще бъде един от най-емоционалните моменти в нашата история“, коментира от своя страна директорът на турнира Маркъс Гунтардт. Жребият за турнира е по-късно в събота, а Шарапова, която получи „уайлдкард“, ще бъде непоставена. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title