ITF ще разследва поведението на Настасе (видео)

23 Апр., 2017
289 преглеждания

 

ITF ще разследва поведението на Настасе (видео)

ITF ще разследва поведението на Настасе (видео)

ITF ще разследва поведението на Настасе (видео)

ITF ще разследва поведението на Настасе (видео) Свързани турнири
Фед КъпТагове
настасе фед къп кеотавонг 23-04-2017 10:56 | Любомир Тодоров Международната федерация по тенис обяви, че ще разследва поведението на капитана на Румъния за „Фед къп“ Илие Настасе. Първият водач в световната ранглиста на АТР беше изгонен вчера от пейката по време на плейофа за втора група на Световната група срещу Великобритания в Констанца. 70-годишният Настасе беше предупреден два пъти по време на мача между Йохана Конта и Сорана Кърстя. В началото на втория сет той отиде до съдията на стол Андреас Егли и му казал: „това не е опера, какъв ти е шибаният проблем“, когато арбитърът призовал публиката към тишина.

Егли веднага отстранил румънеца от мястото му на корта за неспортсменско поведение. Напускайки Настасе нарекъл Конта и капитанката на гостенките Ан Кеотавонг „кучки“. Първата ракета на Румъния Симона Халеп, която е родом от Констанца, овладяла публиката и така мачът продължил. След първия ден резултатът е 1-1.

Ето и видео от случката: _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title