Шампионката Гери: Нямам време за празнуване

23 Апр., 2017
305 преглеждания

 

Шампионката Гери: Нямам време за празнуване

Шампионката Гери: Нямам време за празнуване

Шампионката Гери: Нямам време за празнуване

Шампионката Гери: Нямам време за празнуване Свързани новини
Гергана Топалова спечели турнира в ПловдивСвързани играчи Гергана ТопаловаТагове
гергана топалова пловдив 23-04-2017 15:13 | Любомир Тодоров Гергана Топалова не скри радостта си от спечелването на най-значимата титла при девойките в неделя. Пловдивчанката победи на финала на турнира от втора категория в календара на ITF в родния си град финландката Орпана с 6:1, 6:3. „Доволна съм от успеха. Досега бях играла финали в такива турнири, но титлата ми убягваше.

Въпреки резултата, двубоят не беше толкова лек. Щастлива съм, че спечелих точно в Пловдив“, коментира Гери пред Tennis24.bg.Тя разкри, че няма да празнува днес и за това си има сериозна причина.

„Няма време за купони, защото в понеделник съм на изпити. Ще се явявам по математика, български език и информационни технологии. Така че трябва да уча“, заяви 17-годишната Топалова. Държавната шампионка за жени в зала е ученичка в Х клас в Пловдив.

По собствените й думи най-добре се справяла с математиката. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title