Тийнейджърка прати Беларус на първи финал

23 Апр., 2017
322 преглеждания

 

Тийнейджърка прати Беларус на първи финал

Тийнейджърка прати Беларус на първи финал

Тийнейджърка прати Беларус на първи финал

Тийнейджърка прати Беларус на първи финал Свързани новини
Равенства в полуфиналите за Фед къпСвързани турнири Фед КъпТагове
фед къп беларус сабаленка саснович 23-04-2017 17:41 | Любомир Тодоров Отборът на Беларус за първи път се класира на финала на турнира „Фед къп“. Това стана факт, след като домакините поведоха с 3-1 победи срещу Швейцария в зала „Чижовска Арена“ в Минск. Първата ракета на Беларус Аляксандра Саснович, която е №96 в света, се наложи над Тимеа Бачински с 6:2, 7:6(2) след час и половина игра, за да донесе втория успех за своя състав. След това на сцената излезе 18-годишната Арина Сабаленка.

В една четвъртия си мач да отбора №125 в ранглистата надделя над №54 Виктория Голубич с 6:3, 2:6, 6:4. Сабаленка спаси точка за пробив в осмия гейм на заключителния сет и веднага след това проби за 5:4, а после затвори двубоя на свой сервис. „Това е невероятно, не знам какво да кажа, но мисля, че играхме по-добре от събота. Беларус е на финал и ние сме шокирани, но щастливи“, заяви развълнувана Сабаленка.

В другия полуфинал в Тампа Съединените щати и шампионките от Чехия играят при резултат 1-1 след първия ден. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title