Пиронкова е №74 през новата седмица

24 Апр., 2017
343 преглеждания

 

Пиронкова е №74 през новата седмица

Пиронкова е №74 през новата седмица

Пиронкова е №74 през новата седмица

Пиронкова е №74 през новата седмица Свързани играчи

Цветана Пиронкова Ангелик Кербер Тагове
пиронкова ранглиста серина уилямс кербер 24-04-2017 09:33 | Николай Драганов Драганов Цветана Пиронкова отстъпи с 4 позиции в ранглистата при жените и от новата седмица заема №74 в световната ранглиста при жените. През тази седмица Цвети ще вземе участие на турнира в Истанбул. Пиронкова е поставена под №7 и изтегли добър жребий, като ще играе срещу тенисистка, дошла от квалификациите или евентуално „щастлива губеща“. Това ще бъде дебютът на пловдивчанката на клей този сезон.

Любопитна промяна се случва на върха на ранглистата, където Серина Уилямс се завръща на върха в ранглистата за сметка на Ангелик Кербер, което се дължи на отпадащите точки от миналогодишното издание на турнира в Щутгарт, където Кербер е двукратна шампионка. Германката ще има възможност бързо да си върне водачеството, ако успее да повтори представянето си в тазгодишното издание на турнира, който през тази година започва едва седмица по-късно. Кербер започва от втори кръг и ще се нуждае от две победи, за заеме първото място в ранглистата отново още през следващата седмица. Така или иначе това ще се случи скоро, тъй като Серина Уилямс обяви, че е бременна и няма да играе повече до края на сезона.

Най-близо до върха и съответно с шанс да си оспорват първото място с Кербер са №3 Каролина Плишкова, №4 Доминика Цибулкова и №5 Симона Халеп. Топ 10 при жените се допълва от Гарбине Мугуруса, Йохана Конта, Агниешка Радванска, Светлана Кузнецова и Медисън Кийс. Най-любопитния момент при жените през следващата седмица със сигурност ще бъде завръщането на корта на Мария Шарапова, която изтърпя 15-месечно наказание, а през тази седмица ще излезе отново на корта именно в Щутгарт, като нейната първа съперничка е Сара Ерани. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title