Пиронкова започва срещу туркиня утре

24 Апр., 2017
361 преглеждания

 

Пиронкова започва срещу туркиня утре

Пиронкова започва срещу туркиня утре

Пиронкова започва срещу туркиня утре

Пиронкова започва срещу туркиня утре Свързани турнири
Istanbul CupСвързани играчи Цветана ПиронковаТагове
цвети пиронкова истанбул 24-04-2017 18:26 | Любомир Тодоров Цветана Пиронкова научи името на първата си съперничка на турнира на клей в Истанбул, който е от категория „Интернешънъл“. Седмата поставена българка ще играе срещу тръгналата от квалификациите тенисистка на домакините Башак Ерайдън. Тя влезе в пресявките с покана от организаторите. Двете не са се срещали до момента.

Пиронкова е №74 в световната ранглиста от днес, а 22-годишната туркиня е на 257-ата позиция.Двубоят открива програмата на централния корт във вторник и е от 11:00 часа наше време.При успех Цвети ще играе на осминафинал срещу победителката от двубоя между квалификантката Елизавета Куличкова от Русия и участващата с „уайлд кард“ Айла Аксу от Турция. Водачката в схемата Елина Свитолина от Украйна играе в първи кръг с шампионката от „Алианц къп“ през 2016-а Виктория Каменска от Русия.

_____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!

Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Istanbul CupКатегория: ДругМясто на провеждане: ИстанбулНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Porsche Grand PrixКатегория: ДругМясто на провеждане: Щутгарт, ГерманияНастилка: КлейНаграден фонд: $710,900Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Hungarian OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: БудапещаНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Barcelona OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Барселона, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €2,604,340Official Website | Livescore

Menu Title