Винчи: Шарапова не трябва да получава уайлд кард

26 Апр., 2017
383 преглеждания

 

Винчи: Шарапова не трябва да получава уайлд кард

Винчи: Шарапова не трябва да получава уайлд кард

Винчи: Шарапова не трябва да получава уайлд кард

Винчи: Шарапова не трябва да получава уайлд кард Свързани турнири
Porsche Grand PrixСвързани играчи
Мария Шарапова Роберта Винчи Тагове
винчи шарапова щутгарт 26-04-2017 08:41 | Николай Драганов Драганов „Уоу! Колко много журналисти. Не разбирам?“ С тези думи Роберта Винчи откри своята пресконференция в Щутгарт преди началото на турнира.

Причината е ясна: днес тя ще се изправи срещу Мария Шарапова, която се завърща след 15 месеца извън корта заради наказание поради употреба на забранена субстанция. Подобно на доста от останалите колеги на рускинята, Винчи също не смята, че Мария заслужава да получава „уайлд кард“ за участие в турнирите. „Моето лично мнение е, че не съм съгласна с поканите тук, в Рим и в другите турнири. Тя със сигурност е направила грешки, за които си е платила и може да се завърне на корта, но без уайлдкард“, коментира 36-тата в света италианка.

Винчи призна, че очаква да бъде подкрепена от повечето си колеги – които така или иначе не обичат особено Шарапова, но в същото време вярва, че хората на трибуните ще бъдат на страната на рускинята. „Мисля, че по-голяма част от хората на трибуните ще стискат палци за нея. Вероятно много играчи са съгласни с мен за поканите и всичко останало. В крайна сметка аз просто ще се опитам да дам най-доброто от себе си, това е“, обясни Винчи.

Италианката е спечелила само четири гейма в последните си двете си срещи със Шарапова – през 2007 година на US Open и през 2012 година в Индиън Уелс. „Видях в социалните мрежи, че тя тренира много. Знам, че е трудно да се завърнеш след такава пауза, но тя вероятно ще бъде щастлива, няма какво да губи и може да играе много добре. Тя е страхотен играч.

Все пак тренировките са малко по-различни от мачовете, така че аз трябва да остана фокусирана във всяка една точка, всеки един удар. Но ще бъде много трудно, защото т ще бъде пределно мотивирана“, завърши Винчи. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Istanbul CupКатегория: ДругМясто на провеждане: ИстанбулНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Porsche Grand PrixКатегория: ДругМясто на провеждане: Щутгарт, ГерманияНастилка: КлейНаграден фонд: $710,900Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Hungarian OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: БудапещаНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Barcelona OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Барселона, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €2,604,340Official Website | Livescore

Menu Title