Семейството на девическата националка има нужда от помощ

27 Апр., 2017
336 преглеждания

 

Семейството на девическата националка има нужда от помощ

Семейството на девическата националка има нужда от помощ

Семейството на девическата националка има нужда от помощ

Семейството на девическата националка има нужда от помощ Тагове
Ивона Илиева 27-04-2017 14:54 | Tennis24.bg Семейството на девическата националка Ивона Илиева е в затруднение и се нуждае от нашата помощ. Майката на гарда на Септември 97 е с диагноза рак на дебелото черво, поради което вече претърпя няколко операции. За съжаление обаче е била открита метастаза в лявата половина на главата и ще се наложи още една операция, а след това и рехабилитация.

Семейството на Илиева няма възможност да покрие и цялото лечение, поради което се надява на помощта на всички нас.Ако желаете и имате възможност да подкрепите Ивона и семейството й, можете да го направите на следната банкова сметка:IBAN: BG11CECB97901046183300 за Анита Пламенова Спирова _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Istanbul CupКатегория: ДругМясто на провеждане: ИстанбулНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Porsche Grand PrixКатегория: ДругМясто на провеждане: Щутгарт, ГерманияНастилка: КлейНаграден фонд: $710,900Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Hungarian OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: БудапещаНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Barcelona OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Барселона, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €2,604,340Official Website | Livescore

Menu Title