Тенисът е по-достъпен в провинцията

29 Апр., 2017
222 преглеждания

 

Тенисът е по-достъпен в провинцията

Тенисът е по-достъпен в провинцията

Тенисът е по-достъпен в провинцията

Тенисът е по-достъпен в провинцията Тагове

тенис деца 29-04-2017 15:10 | Tennis24.bg Поредицата на Viasport.bg за това как се издържат спортните клубове у нас и каква е цената едно дете да се занимава с любимия си спорт продължава тази седмица с тенис.Може би спортът има славата на скъпичко удоволствие за родителите, но се оказва, че поне в началото на обучението на малчуганите, таксите не са чак толкова високи.

Разбира се, „най-солени” са цените в столицата, но ако детето тренира в група с няколко свои връстници, то месечните занимания не са непосилни. Тенис клубовете в България събират такси от желаещите да играят деца, но това всъщност не е единственият им източник на доходи. Сериозно перо е и предоставянето на кортовете за любители на абонаментен принцип. Със събраните суми пък се покриват заплатите на треньорите, администрацията, кортаджиите и поддръжката на базата.

Подробности четете ТУК! _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.

bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Istanbul CupКатегория: ДругМясто на провеждане: ИстанбулНастилка: КлейНаграден фонд: $226,750Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Porsche Grand PrixКатегория: ДругМясто на провеждане: Щутгарт, ГерманияНастилка: КлейНаграден фонд: $710,900Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Hungarian OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: БудапещаНастилка: КлейНаграден фонд: €540,310Official Website | Livescore Турнир на седмицата Турнир: Barcelona OpenКатегория: ДругМясто на провеждане: Барселона, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €2,604,340Official Website | Livescore

Menu Title