Победа №10 за Халеп я изведе на финал в Рим

20 май, 2017
555 преглеждания

 

Победа №10 за Халеп я изведе на финал в Рим

Победа №10 за Халеп я изведе на финал в Рим

Победа №10 за Халеп я изведе на финал в Рим

Победа №10 за Халеп я изведе на финал в Рим Свързани турнири
Internazionali BNL d′ItaliaСвързани играчи
Симона Халеп Кики Бертенс Тагове
халеп симона халеп рим 20-05-2017 15:48 | Николай Драганов Драганов Симона Халеп се класира на финал на турнира в Рим след победа със 7:5, 6:1 над Кики Бертенс в първия женски полуфинал. Съперничка на Халеп в битката за титлата ще бъде победителката от двубоя между Гарбине Мугуруса и Елина Свитолина. Четвъртата в ранглистата румънка записа десета поредна победа на клей, след като през миналата седмица успя да спечели титлата в Мадрид. Халеп и Бертенс си размениха по два пробива в първия сет, но при 5:5 холандката допусна за трети път да бъде пробита в ключов момент, което и костваше сета.

Разочарованието се оказа твърде голямо и на старта на втория сет Халеп буквално летеше, като набързо поведе с 4:0. При 5:1 румънката проби за трети път за крайното 6:1. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Internazionali BNL d′ItaliaКатегория: МастърсМясто на провеждане: Рим, ИталияНастилка: КлейНаграден фонд: €4,835,975Official Website | Livescore

Menu Title