Победи Кузманов, Палазов и Лазаров

20 юни, 2017
221 преглеждания

 

Победи Кузманов, Палазов и Лазаров

Победи Кузманов, Палазов и Лазаров

Победи Кузманов, Палазов и Лазаров

Димитър Кузманов и Златан Палазов се класираха за втория кръг на турнира на червени кортове от веригата „Фючърс“ в Истанбул (Турция) с награден фонд от 15 хиляди долара.Поставеният под № 4 Димитър Кузманов победи с 6:0, 6:3 представителя на домакините Аксу Ченгиз само за 64 минути. Мико спечели първите 8 гейма в мача и успя на пет пъти да пробие сервиса на Ченгиз.Златан Палазов спечели точно тричасова битка и се наложи със 7:6(4), 4:6 ,7:5 над Сефа Сулуоглу от (Турция).

Палазов губеше с 2:4 в третата решителна част, но успя да изравни за 4:4. В последвие Палазов допусна нов пробив и Сулуоглу сервира за мача. От тук Златан Палазов спечели три последователни гейма (два от които с пробив) и затвори двубоя със 7:5.Калоян Димитров отпадна след поражение с 1:6, 1:6 от квалификанта Кристофър Ромиос от (Австралия).

Още двама българи ще участват в първия кръг в Истанбул. Срещите на Габриел Донев и преминалия през квалификации Александър Донски са насрочени за утре.Александър Лазаров се класира за втория кръг на тенис турнира в Будапеща (Унгария) с награден фонд от 25 хиляди долара. На старта Лазаров се наложи с 6:2, 1:6, 6:3 над Уилсън Леите от (Бразилия).

Menu Title