Shell награди най-добрите сервизи

30 юни, 2017
208 преглеждания

 

Shell награди най-добрите сервизи

Shell награди най-добрите сервизи

Shell награди най-добрите сервизи

Победителите в престижния конкурс „Автомобилен сервиз на годината на Shell“ за 2017 г бяха обявени на церемония в Интер Експо Център. В оспорваната надпревара тази година взеха участие 40 сервиза, като от тях вотът на публиката и експертното жури посочи 24, които продължиха във втори кръг от състезанието. Авторитетното жури в състав Емил Германов, председател на УС на Съюза на автосервизите в София, доц. Маджарски и инж.

Дамянов от Технически университет, Катедра „Двигатели, автомобилна техника и транспорт“, Илия Левков, председател на Национална браншова организация за електрическа мобилност, представители на партньорите на инициативата – Shell България, Орбико България и SGS България, кактo и на медийния партньор, BBC Top Gear, посетиха и оцениха всички сервизи-финалисти. Големият победител тази година е „Ауто Бавария ООД“, който събра най-много точки в две категории – „Голям мултифункционален сервиз“ и „Обслужване на хибридни и електрически автомобили“, така спечелвайки си и титлата „Автомобилен сервиз на годината“ 2017. Сервизът беше високо оценен по критерии за въведени системи за обучение и квалификация на персонала, степен на подготовка за обслужване на електрически и хибридни автомобили, развита материално-техническа база, въведени добри европейски практики в работата с клиенти, както и развита система за проследяване на клиентската задоволеност.В категорията „Компактен мултифункционален сервиз на оторизиран представител“ победител е Дарукар, който впечатли журито с квалификацията на своите служители, развитата материално-техническа база и специализация в нетипични за сервиз дейности – ремонт на агрегати и възстановяване на резервни части.

Варненският сервиз ЖИЖО – 82 спечели в оспорвана надпревара с Дунев Мотор Спорт Р21 в категория „Компактен мултифункционален сервиз“, като показа ниво на обслужване и сервизиране, доближаващо се до нивото на компактните сервизи на оторизираните представители, и особено развито отношение към обслужването на клиентите, както и много високо ниво на материално-техническата си база. Дунев Мотор Спорт Р21 беше отличен с поощрителна награда за въведени иновативни практики в дейността и сервизното обслужване, както и фокус върху клиентското обслужване. Сервизът на Порше София Запад беше отличен в категорията „Екосъобразност при смяна на масла“ за въведените и стриктно прилагани високи професионални стандарти при смяната на масла. Автоцентър Радиал спечели вота на публиката и така заслужи наградата в категория „Близо до клиента“.

„Радваме се, че и тази година конкурсът „Автомобилен сервиз на годината“ привлече най-добрите сервизи в оспорвана надпревара за първите места. Видяхме високо ниво на професионализъм и обслужване на клиентите, което направи решението на журито особено трудно и отговорно. Като компания, която разработва висококачествените горива Shell V-Power, подпомагащи ефективността и представянето на двигателя, сме убедени, че клиентите трябва да бъдат поощрени да търсят помощта на професионалисти за поддръжката на своя автомобил. Вярваме, че с тази инициатива помагаме на всички страни да постигнат по-голяма удовлетвореност, докато управляват автомобилите си.

“, коментира Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България. Победителят в конкурса, освен професионалното признание и правото да носи титлата „Автомобилен сервиз на годината 2017“, спечели и награда за един свой представител, който ще има възможност да посети кръг от Формула 1 в Монца, Италия, през 2018 г. Всеки от наградените сервизи получи ваучери за гориво от Shell България на стойност 1 000 лв. с ДДС; 20 л.

моторни масла Shell Helix от Орбико България; и безплатен тест на проба моторно масло по пълния обхват на изпитване на моторни масла, предлаган от SGS България, на стойност 388 лв. с ДДС.Пълен списък на победителите в конкурса:Категория „Голям мултифункционален сервиз“Първа награда – Ауто Бавария ООДВтора награда – Порше София ЗападТрета награда – София Франс Ауто ТСК София 3 АДКатегория „Компактен мултифункционален сервиз на оторизиран представител“ Първа награда – Дарукар Втора награда – София Франс Ауто – Велико ТърновоТрета награда – Ауто Франс 3000 ООДКатегория „Компактен мултифункционален сервиз“Първа награда – ЖИЖО – 82 ООДВтора награда – ДУНЕВ МОТОР СПОРТ Р21Трета награда – Автокомплекси МаямиКатегория „Близо до клиента“Автоцентър РадиалКатегория „Екосъобразност при смяна на масла“ Порше София ЗападПоощрителна награда за иновативност ДУНЕВ МОТОР СПОРТ Р21Категория „Обслужване на хибридни и електрически автомобили“Първа награда – Ауто Бавария ООД Втора награда – София Франс Ауто ТСК София 3 АДТрета награда – Еспас Ауто ООД„Автомобилен сервиз на годината 2017“ Ауто Бавария ООД Информация за конкурсаЗа шеста поредна година автомобилни сервизи от цялата страна участваха в престижния конкурс „Автомобилен сервиз на годината”, организиран от Shell България, с подкрепата на Орбико България и SGS България. Конкурсът отличава професионални автомобилни сервизи, които развиват знанията и уменията на своите служители, стимулират профилактиката, качественото обслужване и доброто отношение към клиентите, и така им помагат да се наслаждават на шофирането.

Повече от 200 сервиза са участвали вече в състезанието, търсейки признанието както на професионално жури, така и на клиентите си. За Shell в БългарияShell България ЕАД е на българския пазар от 25 години с мрежа от около 100 търговски комплекса за продажба на горива на дребно и е един от лидерите на този пазар в страната. През този период компанията въведе и утвърди високотехнологичните горива Shell V-Power, услугата euroShell Card за отложено плащане и ефективно администриране на автопарка на бизнес клиентите, както и програмата за лоялност ClubSmart. Всеки месец в търговските комплекси Shell в България се обслужват повече от 1 милион клиенти.

През последните години Shell работи активно за разширяване на партньорството си с други компании с цел въвеждане на нови предложения и удобство на клиента. Към дългогодишното партньорство с MaкДоналдс се добави и това с DHL, в резултат на което се предлага нова услуга на клиентите на 16 обекта в страната. Компанията има вече 18 магистрални обекта в България, които са част от европейската мрежа от над 650 магистрални обекта на Shell. Така клиентите на тези бензиностанции се присъединяват към 25-те хиляди клиенти, обслужвани ежечасно в тези търговски комплекси в Европа.

Допълнителна информация на http://www.shell.bg/.За Орбико БългарияОрбико България – водещ дистрибутор на голям брой качествени и световно известни продукти, е официален вносител на смазочни продукти Shell за България от 2007 година.

Партньорството с Shell Lubricants вече 10 години е гаранция за високо качество и надеждност на предлаганите на пазара смазочни продукти. Смазочните продукти Shell Helix са резултат от научно-изследователски програми, в които Shell си сътрудничи с водещи производители на автомобили, за да предложи най-подходящите масла. Гамата автомобилни масла Shell Helix защитават съвременните високоефективни двигатели от вредни отлагания, които намаляват мощността и влошават работните им характеристики. Маслата Shell Lubricants представят революционната технология PurePlus – процес, при който природният газ се преобразува във висококачествено базово масло.

Това води до подобрена икономия на гориво, по-ниско потребление на масло и по-добро представяне при екстремни температури. Допълнителна информация: http://shell.kavenorbico.bg.

За SGS БългарияSGS, водеща в света компания за проверка, верификация, изпитване и сертифициране, присъства в България от 1991 г. С повече от 390 експерти в цялата страна, централен офис в София и оперативни офиси във Варна, Бургас, Русе, Пловдив, Свиленград и Стара Загора, компанията се е наложила като водещ доставчик на услуги в областта на количествен и качествен контрол на стоки, сертифицирането на системи за управление, продукти и услуги. Акредитираните лаборатории на SGS България предлагат широк спектър от услуги за нефтени и химически продукти, потребителски стоки, селскостопански продукти; услуги в областта на индустриалното производство и околната среда, микробиология, ГМО, почви, води, текстил, както и в областта на сертифициране на системи за управление. Допълнителна информация на: http://www.

sgs.bg.ГАЛЕРИЯ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА ВИЖТЕ ТУК!

Menu Title