Димитров пак не успя да повали Федерер (снимки)

11 Юли, 2017
331 преглеждания

 

Димитров пак не успя да повали Федерер (снимки)

Димитров пак не успя да повали Федерер (снимки)

Димитров пак не успя да повали Федерер (снимки)

Първата ракета на България Григор Димитров отпадна на осминафиналите на Уимбълдън.Поставеният под №13 отстъпи на седемкратния победител в турнира от Големия шлем Роджър Федерер след 4:6, 2:6, 4:6 на централния корт в „Ол Инглънд клъб“ в Лондон и загуби и шестата среща между членовете на „момчешката банда“ за час и 37 минути игра.Димитров отрази точка за пробив в първия гейм и след това откриващият сет вървеше равностойно. Гришо имаше проблеми с първия си сервис и Маестрото стигна до брейк за 5:4, когато реализира третата си възможност.

След това третият поставен Федерер затвори частта с гейм на нула.Във втората след 2:1 хасковлията загуби пет поредни гейма, а с това и сета.СНИМКИ ОТ ДВУБОЯГригор беше пробит от 40:15 за 2:3, след като направи няколко непредизвикани грешки. Той реагира и за първи път в мача стигна до дюс в сервис гейм на рекордьора по титли от Шлема, но Роджър измъкна подаването си.

Димитров стигна до първите си точки за пробив в осмия гейм и направи рибрейк за 4:4. За съжаление веднага след това 35-годишният швейцарец проби отново след грешки на българина. След това сервираше за място на четвъртфиналите. Федерер поведе с 40:0 и приключи при втората възможност.

КАК СЕ РАЗВИ СРЕЩАТА ГЕЙМ ПО ГЕЙМ

Menu Title