Родик изхвърлил на боклука трофеите си

17 Юли, 2017
252 преглеждания

 

Родик изхвърлил на боклука трофеите си

Родик изхвърлил на боклука трофеите си

Родик изхвърлил на боклука трофеите си

Бившият №1 в света Анди Родик е „разчистил” дома си в Остин, Тексас от почти всичките си трофеи, които спечели в кариерата си. Новината разкри съпругата на американеца Бруклин Декър. „Трофеят от US Open стои, но Анди изхвърли всички останали на боклука”, сподели манекенката в интервю за списание People. Родик бе на 21 години, когато проби на голямата сцена с титлата си в Ню Йорк през 2003 г.

, която си остава последната голяма титла, спечелена от американец. Същия сезон той оглави световната ранглиста. Неговото отказване през 2012 г. остави Съединените щати без активен шампион от Големия шлем за първи път от 129 години.

Анди не успя да стигне до втори голям триумф, въпреки че игра на четири финала в Големия шлем, като всичките бяха загубени от Роджър Федерер. Той обаче спечели 32 титли и прекара почти десетилетие в топ 10 в 12-годишната си кариера, а по-късно този месец ще бъде включен и в Залата на славата.„Бях наистина разстроена, каза още Бруклин за почистването, което мъжът й е осъществил. – Той го направи в ден, в който не бях в града.

Реши, че тези неща за него не означават успех, не го определят и не го вълнува тези материални неща да стоят в къщата”.

Menu Title