Когато Роджър влезе в съблекалнята…

20 Юли, 2017
404 преглеждания

 

Когато Роджър влезе в съблекалнята...

Когато Роджър влезе в съблекалнята...

Когато Роджър влезе в съблекалнята…

Роджър Федерер беше голямата звезда на Уимбълдън, където спечели 8-ата си титла. Швейцарецът беше в пълния си блясък и на шампионското парти, където всички погледи бяха насочени към него. Нещо повече – Марсело Мело и Лукаш Кубот, които триумфираха в надпреварата на двойки, дори го помолиха за снимка. На партито присъстваха и победителките при дамските дуети – Елена Веснина и Екатерина Макарова.

Веснина разкри и подробности от вечерта. „Всички търсеха Роджър. Където и да отидеше той, винаги някой отиваше при него. Дори други тенисисти го търсеха за снимка”, разкри Веснина.

„Той винаги е бил най-популярният тенисист в Тура. Всеки път, когато влезе в съблекалнята всички млъкват и започват да го гледат. Той е огромна звезда, но никога не се е държал като такъв. Той е здраво стъпил на земята, галантен и внимателен.

Уважава всички, без значение дали става въпрос за хора от персонала или други тенисисти. Рафа е същият като него, но е по-срамежлив”, каза още рускинята. От началото на годината Федерер спечели 2 титли от Големия шлем – Australian Open и Уимбълдън, 2 от „Мастърс 1000” сериите – Индиън Уелс и Маями, както и една от категория 500 – Хале.

Menu Title