Григор ще бъде водач в схемата в Стокхолм

14 Окт., 2017
391 преглеждания

 

Григор ще бъде водач в схемата в Стокхолм

Григор ще бъде водач в схемата в Стокхолм

Григор ще бъде водач в схемата в Стокхолм

Григор Димитров ще играе в трета поредна седмица. След като отпадна на полуфиналите в Пекин и четвъртфиналите в Шанхай, и в двата случая от Рафаел Надал, най-добрият български тенисист ще участва идната седмица на турнира в зала в Стокхолм. Надпреварата е специална за Димитров, който спечели първата си титла сред професионалистите именно на този турнир през 2013-а, когато победи на финала Давид Ферер. Очаква се Григор Димитров да бъде поставен под №1 в схемата.

Освен него в Стокхолм ще видим още Джак Сок, Кевин Андерсън, миналогодишния шампион Хуан Мартин дел Потро, Фабио Фонини, Робин Хаасе, Фернандо Вердаско и др. Първите четирима в схемата започват надпреварата директно от втория кръг. Миналата година Димитров отпадна на полуфиналите, където беше спрян от Хуан Мартин дел Потро. Надпреварата в Стокхолм е сред последните в календара на Григор Димитров за годината.

Той е заявил участие и на турнира в зала в Париж (30.10 – 05.11). Ако успее да се класира сред първите 8 за годината, Димитров ще приключи сезона с участие на финалите на АТР в Лондон (12.

11 – 19.11).

Menu Title