Приключи Световната треньорска конференция (снимки)

16 Окт., 2017
278 преглеждания

 

Приключи Световната треньорска конференция (снимки)

Приключи Световната треньорска конференция (снимки)

Приключи Световната треньорска конференция (снимки)

С презентация на Магдалена Малеева на тема „Уроците от моята тенис кариера“ бе открит ден номер 4 на Световната треньорска конференция „БНП Париба“ на Международната тенис федерация. Освен интересни разкази и снимки от кариерата на Малеева присъстващите треньори видяха бившата №4 в света и в действие на корта.ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА НА МАГИ МАЛЕЕВАМагдалена Малеева е спечелила 10 титли на сингъл на турнири от най-високо ниво. Тя достигна до №4 на сингъл и №13 на двойки по време на 16-годишната си професионална кариера.

Американските светила в медицината Браян Хеинлаин и Катлиин Стойа изнесоха много полезна и увлекателна лекция за травмите при младите състезатели и как трябва да се процедира с тях. Сутрешната сесия завърши с кръгла маса, на която осем от най-големите тенис специалисти дискутираха различни теми и отговориха на въпросите на треньори от цял свят. Следобедните часове бяха изпълнени с много различни семинари, предзвикали отново огромен интерес у присъстващите. В събота завърши програмата на Световната треньорска конференция „БНП Париба“ на Международната тенис федерация.

Тя продължи 4 дни и събра над 600 треньори и експерти от близо 90 страни. Над 80 български треньори също участваха във форума, който със сигурност ще им помогне за бъдещата кариера. Според всички присъстващи България се справи отлично с домакинството на най-голямото събитие в сферата на треньорското обучение в света. Лекторите от цял свят дадоха изключително положителна оценка за представянето на София и развитието на българския тенис в последните години.

От Българската федерация по тенис са сигурни, че с подобни прояви ще се повдигне нивото на треньорските капацитети у нас.

Menu Title