Шарапова се прицели в още една титла

18 Окт., 2017
156 преглеждания

 

Шарапова се прицели в още една титла

Шарапова се прицели в още една титла

Шарапова се прицели в още една титла

Мария Шарапова е решана на всичко, за да приключи по силен начин сезона. В неделя рускинята спечели титлата от турнира в Тянжин (Китай), първа за нея от 2 години и половина. Тази седмица бившата №1 в света ще участва на домашния за нея турнир в Москва за „Купа Кремъл“ и се надява да повтори успеха от преди дни. „Да дойда тук с титла означава много за мен, наистина искам да приключа сезона възможно най-силно“, коментира Шарапова, която ще участва в руската столица с „уайлд кард“.

„Не помня кога за последно играх в турнири в три последователни седмици. Готова съм да дам всичко от себе си и да зарадвам невероятните си фенове тук“. Шарапова, носителка на 5 титли от Големия шлем каза, че трофеят в Тянжин е специален за нея. „Минаха няколко години откакто не бях печелила турнир.

Чувството е страхотно. Когато започнеш турнира от самото начало, извървиш целия път до финала и накрая спечелиш пред препълнените трибуни – това те зарежда с енергия и всичко си идва на мястото“. „Трябва да оценяваме тези моменти и никога да не ги възприемаме като даденост“, завърши рускинята. В първия кръг в Москва Шарапова ще се изправи срещу Магдалена Рибарикова от Словакия.

Двубоят е във вторник.

Menu Title