Плишкова открадна треньор и разпали скандал

21 Окт., 2017
307 преглеждания

 

Плишкова открадна треньор и разпали скандал

Плишкова открадна треньор и разпали скандал

Плишкова открадна треньор и разпали скандал

Бившата №1 в света Каролина Плишкова се замеси в сериозен скандал, след като „открадна“ треньора на сънародничката си Барбора Стрицова. От новия сезон Плишкова ще работи с Томас Крупа, който през последните две години бе в екипа на Стрицова. „Нашите отношения вече не съществуват. Повече не трябва да използваме думата „приятел“ една за друга“, коментира Стрицова пред Idnes.

cz.„Когато тя ми каза, че се интересува от моя треньор, нейният мениджър вече беше на среща с него. Всичко това се случи зад гърба ми. След това получих телефонно обаждане и разбрах, че всичко е приключило“, оплака се още Срицова.

„Треньорът ми прати съобщение и ми звънна, за да ми каже, че повече не може да работи с мен, защото е приел предложението (на Плишкова). Бях много тъжна. Особено заради начина, по който го научих. Не разбирам как се случи това и защо моят треньор не седна с мен да говорим, а го е направил по такъв начин“.

Плишкова остана без треньор непосредствено след US Open, когато прекрати работа с Кавид Котиза, бивш наставник на Каролина Вожняцки и Петра Квитова. Въпреки некоректната постъпка на Плишкова, Стрицова е категорична, че все още има желание да играе за „Фед Къп“ заедно с Плишкова. По време на финалите на WTA в Сингапур Плишкова ще работи с бившата професионална тенисистка Рене Стъбс, която в момента в телевизионен коментатор.

Menu Title