Григор и аеротехнологията

16 Ное., 2017
144 преглеждания

 

Григор и аеротехнологията

Григор и аеротехнологията

Григор и аеротехнологията

На финалите на АТП в Лондон Григор Димитров показва най-доброто от себе си, след супер успешната си година. Нашето момче се класира за първи път в кариерата си в световния Топ 6. Много се изговори за неговото непостоянно представяне на корта, но сега Гришо демонстрира увереност и стабилност. Вероятно факторите са много, включително емоционални, но със сигурност значение има и ракетата, която изполва.

Това е иконичната Wilson Pro Staff – ракетата за атакуващ стил на игра по целия корт, с каквато играе и Федерер. Най-новата модификация Pro Staff 97 CV е в отличителния черен цвят, с минималистичен дизайн. Този модел на Wilson тотално променя вижданията ни за текстура с изискани лак, хромово покритие и лазерна гравюра. Това е първата модификация на ракетата, която е разработена с технологията Countervail, която пести енергията на играча, намалява мускулната умора и времето за възстановяване.

Тази скрита карта в ракетата подсилва точността на удара с 40% и дава по-добър контрол на играча чрез намаляване на вибрациите при удар с 30%. Pro Staff 97CV у нас ще намерите в магазини Sport Box. От всички производители на ракети за тенис, само Wilson използват специалния материал Countervail, който е доказан в самолетната индустрия и във велосипедите за Тур дьо Франс. При аеро производство материалът, който намалява многократно вибрациите, се използва за увеличаване на енергийната ефективност при движение в екстремални условия.

Най-добрите велосипеди на Тур дьо Франс пък го имат в рамките си, за да намалят умората на участниците по време на най-бруталните етапи от състезанието.Официално ракетата на Григор не е с Countervail, но се надяваме, че ударът му ще е достатъчно точен, умората – малка, а факторите, които му влияят, ще се комбинират, така че да постигне още успехи до края на АТП финалите в Лондон и след това.

Menu Title