Григор Димитров на крачка от исторически финал

18 Ное., 2017
474 преглеждания

 

Григор Димитров на крачка от исторически финал

Григор Димитров на крачка от исторически финал

Григор Димитров на крачка от исторически финал

Любомир Тодоров, пратеник на Tennis24.bg в ЛондонГригор Димитров ще се изправи срещу Джак Сок тази вечер в спор за място на финал на заключителния за сезона турнир в Лондон. Организаторите поставиха двубоят да бъде във вечерната сесия, с начален час не преди 22:00 наше време.До момента американецът води с 3:1 победи в преките двубои с Димитров, като е в серия от 3 последователни успеха над българина, който спечели първата им среща в Стокхолм през 2014-а.

Джак Сок се намира във формата на живота си, като си заслужи място в Лондон в последния момент, след като спечели Мастърс 1000 трофея в Париж. Американецът призна, че играе без никакво напрежение и се наслаждава на момента. „Джак играе невероятно през последните два месеца. Бори се до последно.

Увереността му е доста голяма, а аз очаквам да направим чудесен мач. Харесвам шансовете си“, коментира Димитров в навечерието на срещата. Победителят днес ще срещне в неделния финал Роджър Федерер или Давид Гофен, които играят не преди 16:00 часа българско време. Букмейкърите определят Григор Димитров за фаворит в полуфинала със Сок.

Коефициентът за краен успех на българина е 1.50, докато шансовете на Сок са оценени на 2.62.Победа тази вечер ще изведе Григор Димитров до третото място в ранглистата.

Menu Title