Блясък и красота на галата на ′Спринт′

28 Ное., 2017
271 преглеждания

 

Блясък и красота на галата на ′Спринт′

Блясък и красота на галата на ′Спринт′

Блясък и красота на галата на ′Спринт′

На тържествена гала вечер на медийна група S Media бе отпразнуван първият рожден ден на единствено по рода си в България спортно списание СПРИНТ. Заедно с това бяха наградени победителите в конкурсите за Мис и Мистър на 2017 г. на сайтовете на S Media – BGbasket.com, BGathletic.

com, BGvolleyball.com и за първи път – Bgswim.com.Една от залите на столичния хотел „Маринела“ събра над 150 гости въпреки силния снеговалеж и изключително затруднения трафик в София.

Тодор Иванов, изпълнителен директор на S Media поздрави пръв гостите, сред които личаха много известни имена на родния спорт.“Нашата основна цел е да популяризираме българските спортисти и по този начин да им помагаме да се развиват и да стават все по-добри“, каза Иванов.“Точно преди година на представянето на първия брой на СПРИНТ ви поканих тук да отбележим първия рожден ден на списанието – заяви Николай Кръстев, главен редактор на СПРИНТ. – Благодаря на спортистите, благодаря на рекламодателите, които ни подкрепиха, благодаря на читателите, които стават все повече и повече.

Благодаря и на журналистите, които пишат в списанието – над 50 са за първите 7 броя на СПРИНТ. Благодаря най-вече на S Media, че помогна за осъществяването на една моя професионална мечта с издаването на СПРИНТ.За Мис и Мистър на BGvolleyball.com бяха избрани Елица Баракова от Берое и Димитър Калчев от Калифорнийския щатски университет „Нортридж“.

№ 1 за BGathletic.com станаха Димана Йорданова (Лудогорец) и ЖивкоГосподинов от Черно море 2005 (Балчик).Мис и Мистър на BGbasket.com станаха двама атлети от Берое – Александра Петрова и Николай Николов.

А първата анкета за Мис и Мистър на сайта BGswim.com спечелиха Никол Кошеджийска от – Младост 91 (Пловдив) и Цанко Цанков от Олимп (София).Наградите за победителите бяха италиански дизайнерски часовници Invoke, екипировка на „Асикс“, маркови парфюми от Monna.bg и Мултивитамини Alive!

Наградите връчиха все големи имена в спорта – Таня Богомилова, Петър Стойчев, Любо Ганев, Борислав Кьосев, Йорданка Благоева, Георги Глушков, Пламен Кръстев, както и Юлиян Ненчов, собственик на Monna.bg.ВИП-присъствието се допълваше от Цветелина Кирилова, Венелина Венева, Константин Папазов – Тити, както и изпълнителният директор Пламен Марков и капитанът Борислав Чорбаджийски на футболния ЦСКА-София.Неустоим чар на събитието придадоха грациите от бронзовия национален ансамбъл по художествена гимнастика от олимпийските игри Рио 2016 – корица на първия брой на СПРИНТ и грацията Невяна Владинова – украсила корицата на брой № 5 заедно с Александър Везенков.

Галата бе подкрепена от генералния спонсор Mtel, както и от винарска изба „Катаржина Естейт“, водка Norvegia, AndrewsFashion Studio, ресторант „Табиет“, минерална вода Qwell ифирма „Стени“, вносител на Patrizia Pepe.За доброто настроение на гостите се погрижиха струнно трио „HYPNOTIC“ и DJ Ивкони. На галата бе представен и новият спортен портал BGSprint.com– официален сайт на списание СПРИНТ.

Фотогалерии от събитието вижте ТУК и ТУК.

Menu Title