Григор Димитров без конкуренция и в Гугъл

16 Дек., 2017
299 преглеждания

 

Григор Димитров без конкуренция и в Гугъл

Григор Димитров без конкуренция и в Гугъл

Григор Димитров без конкуренция и в Гугъл

Онлайн търсачката „Гугъл“ обяви резултатите от класация на най-често търсените термини, която представя уникална перспектива върху важните моменти и тенденциите от изминалата 2017 г.В България най-много в „Гугъл“ се е търсила информация за Григор Димитров. Това сочат обявените обобщени данни от класацията на най-често търсените термини. Следват избори 2017, „Мис България 2017“ и VIP Brother.

Григор Димитров е и най-търсената личност в „Гугъл“. След него се нареждат представилият България на „Евровизия“ Кристиан Костов и боксьорът Кубрат Пулев.Най-значимите събитие за годината според търсенията на българите са били бяха „Парламентарни избори“ и „Евровизия“. При филмите лидерските места са за „50 нюанса по-тъмно“ и „Бързи и яростни 8“.

Що се отнася до сериалите, най-голям интерес е имало към „Сега и завинаги“ и „Дамата с воала“.Сред най-търсените спортни събития са били двубоите на Григор Димитров, но силно присъствие оставя и несъстоялият се сблъсък на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа. „Левски“, ЦСКА и „Лудогорец“ са сред най-търсените отбори от родната публика.

Menu Title