Марион Бартоли се завръща на корта

20 Дек., 2017
340 преглеждания

 

Марион Бартоли се завръща на корта

Марион Бартоли се завръща на корта

Марион Бартоли се завръща на корта

Марион Бартоли ще се завърне на корта през новия сезон. Близо 4 години и половина след оттеглянето ѝ от професионалния тенис, французойката обяви новината за завръщането си в интервю за „Евроспорт“. „Опитвах се да запазя тайната възможно най-дълго, но нямаше как да не го споделя с целия свят. Знам, че много хора ще са изненадани, но аз искам да го направя, мога да го направя“, коментира Бартоли.

„Поставила съм си три цели: да спечеля Фед къп, да участвам на Олимпийските игри и да взема още една титла от Големия шлем. Вече съм показвала, че съм способна да го направя“, каза още французойката.Марион Бартоли има 8 титли в кариерата си, като най-значимата е Уимбълдън 2013. Дни след изненадващия триумф в Лондон французойката обяви края на кариерата си.

През последните години Бартоли страдаше от рядко заболяване на имунната система, като в един момент дори животът ѝ беше застрашен, но за радост успя да се възстанови напълно. Очаква се Бартоли да се върне на корта на турнира в Маями, на който ще участва с „уайлд кард“.

Menu Title