Григор е трети сред играчите с победни серии

25 Дек., 2017
234 преглеждания

 

Григор е трети сред играчите с победни серии

Григор е трети сред играчите с победни серии

Григор е трети сред играчите с победни серии

Третият в световната ранглиста Григор Димитров се нареди сред отличниците в една от годишните класации на АТР.

Menu Title