Дъжд прекрати последните срещи за понеделник

28 май, 2018
180 преглеждания

 

Дъжд прекрати последните срещи за понеделник

Дъжд прекрати последните срещи за понеделник

Дъжд прекрати последните срещи за понеделник

Мачовете от първия кръг на „Ролан Гарос“ в понеделник бяха прекратени поради дъжд. Очаква се във вторник да се изиграят и два от най-интересните двубои, в които играят Рафаел Надал и Мария Шарапова.Рафаел Надал ще играе с едно наум, защото губеше третия сет срещу италианеца Симоне Болели. Испанецът все пак взе първите две части с 6:4, 6:3.

Надал пропусна три възможности за пробив в четвъртия гейм, но в крайна сметка стигна до единствения брейк в сета в десетия гейм и с това затвори частта с 6:4. Вторият сет обаче започна с моментален пробив на 15 в полза на Болели, но той не задържа дълго преднината си. Италианецът спаси един шанс за пробив на Надал в четвъртия гейм и поведе с 3:1, но това беше последният му спечелен сервис-гейм за сета. Испанецът проби за 3:3 и 5:3, а останалата работа свърши на собствен сервис.

Третият сет започна по подобие на предния и Надал загуби още първото си подаване, а Болели поведе с 3:0. Тогава обаче дойде нареждането от организаторите мачовете да бъдат прекратени поради дъжд, който така или иначе се сипеше над Париж от половин час.Мария Шарапова пък изобщо не стъпи на корта. Рускинята ще играе утре срещу холандката Ришел Хогенкамп.

Menu Title