Наредиха Григор сред разочарованията на Ролан Гарос

12 юни, 2018
406 преглеждания

 

Наредиха Григор сред разочарованията на Ролан Гарос

Наредиха Григор сред разочарованията на Ролан Гарос

Наредиха Григор сред разочарованията на Ролан Гарос

Григор Димитров е сред големите разочарования на вече изминалия „Ролан Гарос“. Това мнение изразиха редакторите от сайта Tennis365.com, които направиха класация за големите печеливши и големите губещи на турнира във френската столица. Българинът, заедно с Елена Остапенко, оглавява списъка при губещите.

Ето какво пишат от Tennis365.com за представянето на Григор Димитров на „Ролан Гарос“: „Чакането за достигането до втората седмица на „Ролан Гарос“ продължава за Григор Димитров, който в своите 8 визити в турнира само 3 пъти е достигал до третия кръг. Поставеният под №4 в схемата Димитров страда много срещу Джаред Доналдсън във втория кръг и не беше изненада, когато беше изхвърлен от Фернандо Вердаско в третия кръг. Той разкри след поражението, че „ще се отдръпне малко от тениса“.

Надяваме се, че ще видим изцяло концентриран и презареден Димитров, който да бъде готов да се изправи срещу Роджър Федерер и компания на Уимбълдън“. Другият голям губещ в турнира, според въпросното издание, е Елена Остапенко. Латвийката спечели титлата през 2017-а, а тази година отпадна в първия кръг. От изданието не пестят критики и към организаторите, отбелязвайки многото празни трибуни през цялото времетраене на турнира, както и липсата на система за видеонаблюдение – „Ястребово яко“.

Отбелязана е и липсата на „достатъчно класни тенисисти“, като се визира отсъствието на Роджър Федерер и Анди Мъри, както и слабата форма на Новак Джокович и Стан Вавринка.

Menu Title