Интересни битки и много тенис на СК Дема

12 юни, 2018
338 преглеждания

 

Интересни битки и много тенис на СК Дема

Интересни битки и много тенис на СК Дема

Интересни битки и много тенис на СК Дема

Домакинът СК ДЕМА се превърна в арена на страхотни тенис битки, а второто състезание беше само по двойки и се проведе само в неделния ден. Всички двойки бяха разпределени в 4 групи и се играеше на принципа всеки срещу всеки като първите две двойки от всяка група се класираха на четвъртфиналите, където се играеше на директна елиминация.Въпреки проливния дъжд, който се изля над кортовете, в рамките на два часа домакините ги бяха подготвили и битките продъжиха с пълна сила.Победители станаха двойката – Любомир Лещански, който игра в тандем с Георги Мирчев, който пък на първия турнир игра и финал поединично.

На финала те за втори пореден път в рамките на няколко часа, но много по-трудно с резултат4/5 (4), 4/2, 10/3 се наложиха над Румен Господинов и Стоян Плугаров, които пък от своя страна бяха финалисти и в първото издание на веригата.В полуфиналните мачове Господинов/Плугаров губеха с 5/1 от победителите в първото издание Иво Божилов и Пламен Пенев, но с добра игра обърнаха мача и спечелиха с 7/5. В другият полуфинал Лещански/Мирчев победиха Николай и Ивайло Иванови след 4/1 и отказ на двойката поради контузия.Финалистите получиха брандирани медали с името на партньора на веригата – изотонични напитки за високи резултати 4Move.

По 1 напитка имаше и за всеки един участник. Допълнителни награди за всички бяха осигурени и от другит партньор на СК ДЕМА и веригата – DoppelHerz, които са висококачествени немски хранителни добавки и витамини.В 5-тата юбилейна година на веригата бяха предвидени общо 5 турнира, но поради големия интерес се добави още един, който ще се проведе на 1-2 септември и ще включва игри и поединично и на двойки на кортовете нa тенис клуб Happy Win.Следващият турнир ще включва и двете дисциплини и ще се проведе на 23-24 юни в СК ДЕМА.

Menu Title