Ноле звезда на мадридско парти

2 май, 2016
226 преглеждания

 

Ноле звезда на мадридско парти

Ноле звезда на мадридско парти

Ноле звезда на мадридско парти

Златка Замова, кореспондент на Tennis24.bg в МадридЛидерът в мьжкия тенис Новак Джокович бе звездата на официалното парти за 15-ия юбилеен турнир Мутуа Мадрид Оупън снощи. Изисканият коктейл бе в популярния 4-етажен гастромаркет Платеа в центъра на испанската столица, където има към 15 ресторанта (2 със звезди Мишлeн) и няколко бара в различен стил. Ноле се появи елегантен в бяла риза и сив джакет и още по червения килим преди влизане бе обсаден от случайни посетители за снимки и автографи.

Той остана около час на партито в компанията на бившата немска звезда Борис Бекер, поздрави ги и Маноло Сантана. Джокович любезно се снимаше с гостите на партито, сред които много спонсори и някои популярни испански лица. Диджей пускаше електронна музика от сцената на 2-ия етаж, на купона се забавляваха също Динара Сафина, Жоао Соуса и българският тенисист, израснал в Мадрид и играещ за Испания Георги Руменов Паяков, който загуби в квалификациите заради контузия в рамото.Днес пък Джокович освен тренировка поигра и падел тенис в специален стъклен корт до външните червени в комплекса „Каха Махика“, до терасата с ресторанти.

Следобед да разцъква падел с трима приятели бе забелязан и треньорът на Милош Раонич Карлос Моя, бивш номер едно в света.

Menu Title