Завърши третият пореден турнир на СК ДЕМА

26 юни, 2018
363 преглеждания

 

Завърши третият пореден турнир на СК ДЕМА

Завърши третият пореден турнир на СК ДЕМА

Завърши третият пореден турнир на СК ДЕМА

Съботният ден започна с дъжд, но благодарение на перфектната организация, както и прекрасния дренаж на кортовете на СК ДЕМА, мачовете стартираха само с час закъснение.Турнирите набират все по-голяма популярност и поради тaзи причина, много нови участници проявяват интерес и се записват за участие. Всеки турнир става все по-интересен, нивото продължава да се вдига, а мачовете все по-успорвани.Отново много интересни битки, качествен тенис, много борба и желание за победа показаха всички участници.

Победител в игрите поединично стана дебютантът и настоящ професионален състезател Васил Иванов, който по убедителен начин спечели всичките си срещи. Във финалния мач, той се изправи срещу друг дебютант, професионалист и свой съотборник Златомир Иванов срещу когото спечели с категоричното 6:0.По пътя към финала Златомир отстрани и финалиста от първия турнир по единично и шампион на двойки от втория Георги Мирчев с резултат 7:5. В другия полуфинал Васил спечели срещу Даниел Шопов с 6:2.

За загубилите своя първи мач се предоставя възможност да се запишат в утешителен турнир, където може да изиграят допълни мачове, да спечелят медали и точки за ранглистата. В него за втори път победител стана Николай Иванов, който на финала обърна мача и победи Васил Тодоров с 6:2.По традиция в неделния ден се провеждат и мачовете по двойки. Отново в групи на принципa „всеки срещу всеки“ в 10.

00 часа стартираха битките. На първо място завършиха Руси Гюров и Владислав Моленда, които победиха Калоян Кирилов и Владимир Василев с резултат 6:1.Финалистите получиха брандирани медали с името на партньора на веригата – изотонични напитки за високи резултати 4Move. По 1 напитка имаше и за всеки един участник.

Допълнителни награди за всички бяха осигурени и от другит партньор на СК ДЕМА и веригата – DoppelHerz.По време на третия турнир се обяви и голямата награда за първите двама в крайната ранглиста. За първо място тя е 3 нощувки, с поета закуска в 5-звезден хотел във Велинград. За второ място са предвидени 2 нощувки.

Както в предните 2 години на веригата има и допълнителна награда, която включва 2 нощувки и ще бъде изтеглена чрез жребий измежду всички състезатели. Условието е състезателите да са участвали във всичките шест турнира от веригата. В 5-тата юбилейна година на веригата бяха предвидени общо 5 турнира, но поради големия интерес се добави още един, който ще се проведе на 1-2 септември и ще включва игри и поединично и на двойки на кортовете нa тенис клуб Happy Win, които се намират на стадион Славия.

Menu Title