Над 180 желаещи да участват в Champions Bowl

4 май, 2016
322 преглеждания

 

Над 180 желаещи да участват в Champions Bowl

Над 180 желаещи да участват в Champions Bowl

Над 180 желаещи да участват в Champions Bowl

Този петък (6 май) започва тазгодишното издание на изключително престижния турнир Champions Bowl. Интересът към надпреварата е огромен, като до момента над 180 деца са заявили желание да участват.Състезанието се провежда за втора поредна година у нас. Тенисисти в четири възрастови групи – до 9, до 10, до 11 и до 12 г.

ще премерят сили между 6 и 8 май в ТК „Дема” (София). Форматът позволява записването да стане на място. То ще се проведе на 5 май (четвъртък) между 15:00 и 17:00 часа.Първите две деца във всяка една от четирите групи ще получат правото да пътуват за Анталия, Турция, където от 16 до 23 октомври ще се състоят световните финали на Champions Bowl.

БФТ ще поеме всички разноски на шампионите, а класиралите се на второ място ще получат преференциални условия за участие.Домакините от „Дема” са подготвили и специални допълнителни награди, а от „Академия за родители” са помислили как майките и татковците на състезателите също да не скучаят по време на турнира.През миналата година България се представи много силно на световните финали на Champions Bowl, като спечели отборната титла. В конкуренцията на тимове от Европа, Азия, Америка и Африка българчетата записаха осем първи и четири втори места.

Сара Маздрашка пък спечели голямата награда – покана за участие в международен турнир за жени с награден фонд 10 хиляди долара, който ще се проведе в Испания.

Menu Title