Александър Лазов мина под венчилото

8 Юли, 2018
258 преглеждания

 

Александър Лазов мина под венчилото

Александър Лазов мина под венчилото

Александър Лазов мина под венчилото

Александър Лазов сключи брак с дългогодишната си приятелка Десислава Марковска, съобщи „24 часа“. Двамата влюбени се венчаха в родния град на тенисиста Пазарджик. Лазов покани за свои кумове Весела Кюлева-Станкова и Мартин Станков. Семейството пристигна в събота в Пазарджик заедно с трите си деца, за да скрепи брака на тенисиста и неговата половинка.

28-годишният младоженец, който живее в Мюнстер, Германия, се реши да мине под венчило след 5-годишна връзка с красивата столичанка, завършила френска филология.Лазов е състезател на ТК“НСА“ – София, но тренира и се подготвя в Германия. Признава, че разделя времето си между федералната република, София и Пазарджик. Участва в турнири по целия свят и един от основните тенисисти на националния ни отбор.

Случайността и страстта на семейство Станкови и особено на големия им син Емил към тениса, преди години запознава Сашо Лазов с бъдещите му кумове. Те са първо зрители на негово участие в чужбина, а после стават близки приятели.Църковен брак в катедралния храм “ Св.Богородица“ на Пазарджик скрепи връзката между Александър и Десислава.

От днес Десислава вече ще носи фамилията на съпруга си – Лазова.снимка: „24 часа“

Menu Title