19 от Топ 20 избраха Роджърс Къп

24 Юли, 2018
247 преглеждания

 

19 от Топ 20 избраха Роджърс Къп

19 от Топ 20 избраха Роджърс Къп

19 от Топ 20 избраха Роджърс Къп

Истинско съзвездие ще представлява Мастърс 1000 турнира на твърди кортове „Роджърс Къп“, който този сезон ще се проведе в Торонто. Организаторите обявиха, че 19 от първите 20 в ранглистата при мъжете ще участват в надпреварата. Единственото изключение е Роджър Федерер, който в понеделник обяви, че ще пропусне турнира. „Пазя отлични спомени от Торонто, където спечелих титлата през 2016-а година.

Това е един от най-силните турнири в календара“, обяви Новак Джокович, който преди дни на Уимбълдън спечели 13-ия си трофей от Големия шлем. „Феновете в Канада винаги са показвали страстта си към тениса. След мечтания поход на Уимбълдън съм изключително мотивиран за сезона на твърди кортове. Очаквам с нетърпение битките в Торонто, където ще се опитам да защитя трофея си“, каза още Джокера.

Водач в схемата в Торонто ще бъде най-добрият тенисист на планетата Рафаел Надал. Испанецът ще бъде гвоздеят в програмата от вечерната сесия в сряда (8 август). „Винаги ми е било приятно да играя в Канада. Моят първи двубой този сезон ще бъде в сряда, надявам се да дойдат възможно повече привърженици“, каза Надал, който е трикратен победител в надпреварата.

Мястото на Роджър Федерер в схемата ще заеме Жереми Шарди. Бившият №1 в света и трикратен победител в турнира Анди Мъри, който се възстановява от контузия, получи „уайлд кард“ от организаторите. Rafa Nadal CONFIRMED for #RogersCup in Toronto this summer – and he′s playing his first match Wednesday nightRead more on our player list, which also includes #Wimbledon champ Novak Djokovic:https://t.co/mwRX1UWY7T — Rogers Cup (@rogerscup) July 23, 2018

Menu Title