Да те объркат с Григор Димитров

27 Юли, 2018
148 преглеждания

 

Да те объркат с Григор Димитров

Да те объркат с Григор Димитров

Да те объркат с Григор Димитров

Да си българин в Сен Тропе – това означава, че трябва да си Григор Димитров. Или поне така си мислят местните в известното френско градче на Лазурния бряг. Точно в това се убеди и Симеон Миланов, един от най-добрите масажисти у нас, който в момента е именно в популярния курорт, където се наслаждава на лятната си ваканция. И много хора припознаха най-добрия ни тенисист в негово лице.

„Не мисля, че си приличаме чак толкова. Да, казвали са ми, че в дадени моменти по усмивката имаме прилики. И двамата сме с чуплива коса и сме атлетични, но честно казано, не съм очаквал да ме бъркат с него. Просто, хората знаят, че той е на това райско място.

А аз искам да използвам случая да пожелая на Григор успех в следващия му турнир и да продължава да бъде все така здрав и упорит“, коментира за BGvolleyball.com Симеон Миланов.През последните години Симеон е треньор на топ модели и на популярни актьори, като се грижи за здравословния им начин на живот и на добрия им вид. Лице е и на броеве на специализираните списания Men′s Health и „Образование“.

Началото на успешната си кариера Симеон Миланов прави във волейбола. Започва като масажист в тима на Марек Юнион-Ивкони (Дупница), където работи в щаба на Найден Найденов, а след това е част и от националните отбори на България. В екипа на Силвано Пранди стига до бронзов медал от Европейското първенство в Турция през 2009-та.Година по-късно, като част от щаба на Николай Желязков допринася за сребърните медали от Европейското първенство в Беларус, което момчетата от тогавашния младежки тим печелят.

Реално, това се оказват и последните медали, които печели национална гарнитура на България в мъжко направление.

Menu Title